ReglerDet er kun muligt at spille på SpilGratis.dk hvis man er tilmeldt som bruger. Dette bliver man ved at oprette sig med e-mailadresse og password. Derefter skal man indtaste lidt brugeroplysninger, så SpilGratis.dk kan kontakte brugeren hvis denne bliver en af de heldige vindere.
Det er kun tilladt at oprette sig som spiller på SpilGratis.dk én gang.
Det er ikke tilladt at oprette andre juridiske personer på SpilGratis.dk.
Oplysningerne vil ikke bliver videregivet til 3. part.SpilGratis.dk vil en gang om ugen maile et nyhedsbrev til alle spillere på SpilGratis.dk.
Endvidere forbeholder SpilGratis.dk sig ret til at maile tilbudsmails fra SpilGratis.dk´s sponsorer til alle tilmeldte brugere. Disse kan brugeren afmelde sig, hvis denne ikke længere ønsker at modtage dem.
Alle der modtager nyhedsbreve og tilbudsmails deltager samtidig helt automatisk i en konkurrence. Præmien skifter fra måned til måned.

Hvis to eller flere spillere har den rigtige talkombination i samme spilleuge trækkes der lod mellem dem, da der kun kan være en vinder på samme spilleplade pr. uge.
Gevinsterne kan ikke ombyttes til kontanter. Skatter og afgifter af de vundne gevinster afholdes af vinderen.
SpilGratis.dk forbeholder sig retten til at ændre i reglerne uden varsel.
Overtrædelse af SpilGratis.dk´s gældende regler medfører at SpilGratis forbeholder sig retten til at afvise spillere og vindere.
Hvis en vinder ikke har reageret på vores henvendelse inden der er gået 2 måneder vil præmien bortfalde. Den vil herefter udloddes på SpilGratis.dk igen, så en anden vinder kan få glæde af præmien.Vindere vil blive trukket hver fredag blandt alle der har spillet i den forløbne uge. Disse vindere vil efterfølgende blive kontaktet af SpilGratis.dk via mail eller ved telefonopringning og endvidere blive vist på SpilGratis.dk.
Hvis en vinder ikke har reageret på vores henvendelse inden der er gået 2 måneder vil præmien bortfalde. Den vil herefter udloddes på SpilGratis.dk igen, så en anden vinder kan få glæde af præmien.

Der ydes ingen erstatning ved tab af data eller systemnedbrud.
Beskyttet af lov om ophavsret - SpilGratis.dk 2003 - en del af JGK Connection ApS.
Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer o.l.

General Data Protection Regulation (GDPR)- Persondataforordning:
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder du dig med din mailadresse, postnummer, køn og dato for tilmeldelse.
Disse oplysninger gør, at du fra tid til anden kan få mere målrettede kampagner.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, vil vi fortsat gemme oplysningerne, for at kunne dokumentere din tilmelding til vores nyhedsbrev i tilfælde af senere tvist. Kontakt os, hvis disse ønskes slettet helt.
Dine oplysninger vil aldrig blive delt med andre.