OM SPILGRATIS.DK

SpilGratis.dk er en hjemmeside, hvor alle kan spille og vinde både penge, gavekort osv. fra en række sponsorer.

SpilGratis.dk´s mission er at give en række virksomheder mulighed for at gøre opmærksom på deres produkter til en masse forbrugere. Dette giver dermed også forbrugerne mulighed for at blive gjort opmærksom på en række produkter, de måske normalt ikke ville søge information om.


SÅDAN SPILLER DU

SpilGratis.dk består af 6 spilleplader med 5 spil på hver. Dermed kan der spilles 30 spil i døgnet pr. bruger.

Der skal vælges 5 tal på hver spil, og disse kan vælges enten af brugeren selv, eller ved at trykke på kvik-spil-knappen så den vælger tallene.

Når spillet skal registreres skal der klikkes på et af de 2 bannere der under spillepladen. (For at spillet bliver registreret skal hjemmesiden der åbnes være åben i mindst 10 sekunder).

Der kan spilles i alt 30 spil i døgnet, og dermed øges muligheden for at være en af de heldige vindere når der hver fredag trækkes vindertal.

Listen med vindere kan efterfølgende ses på SpilGratis.dk. Alle vindere vil blive kontaktet af SpilGratis.dk via mail eller ved en telefonopringning.

HAR DU PROBLEMER MED AT SPILLE?

Nogle har haft problemer med at spille. Hos mange har problemet været, at de har installeret en pop-up-killer på computeren. Den kan bl.a være installeret via Microsoft Service Pack 2. Har du samme problem, så gør du bare følgende:

• Tryk på "Funktioner" øverst i din browser / internetvindue
• Gå ned til "Blokering af pop-up-vinduer" og slå denne fra.

Herefter skulle du igen kunne spille.

     
Beskyttet af lov om ophavsret - SpilGratis.dk 2003 - en del af JGK Connection ApS.
Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer o.l.